Paranormális
2017. június 28. írta: Autizmus Live

Paranormális

Hajnali négy óra...zörög a vekker ébresztő..ma muszáj...

Vagyis hát még ennél is korábban kettő óra harminckor..Szabolcs munkába megy..négyig visszaszendergek,de négykor kíméletlenül kelek..Reggeli rutin,kávé,zuhanyzás..öt perc ablakon kibámulás,Betti dolgainak összekészítése.Nem szokásom,de ma had aludjon...vizsgázni megy,ma véget érnek a Középiskolás évek.Ideges vagyok..fáj a gyomrom..aggódó anyaként,féltem..egyetlen lányom,de így van ez jól.. Öt óra tízre kész vagyok,én is meg az idegrendszerem is..Öt óra tizenöt,a bundást pórázra kéne akasztanom és indul a háromnegyed órás körséta. mint minden reggel.Nekem ez a reggeli tornám..

Újratervezés....Autizmus Live módra...

Panelország,hogy utálom,elmondhatatlanul gyűlölöm,éjjel is harminc fok meleg,áll a levegő..Nem megy lejjebb,nem megy harminc fok alá..Hányinger..Nem alszunk jól..Senki..Levente sokszor felköhög..ugrunk azonnal,minden köhintésre..három hete húzzuk ezt,már nagyon elegünk van..

Kettő-harminc Apja kel...Hajnali kettő ötvenkor,már csak a háta látszik.ma Dorog-Szeged-Dorog lesz az etap,három lerakóval..

Négy óra...kelek..Napi rutin,kávé,ablakon kibámulás,a nap átgondolása..kronológiában..

Húúúúú valaki motoszkál..hallom..Reménykedem,hogy nem megint egy függönybe akadt denevér..a héten a harmadik lenne,mert jó szokásom szerint,hajnal négykor nagyon fain denevéreket menteni sejjj..

Motoszkálás...és hallom Pocoyo..A fene egye,ez Levente..Négy óra tíz...Bemegyek...Levente aludj,kérlek,hajnal van még..NEM...Levente vedd le a hangját...hangos a Pocoyo..NEM..Jó Levente,akkor elrohanok fürdeni,addig halkan hallgasd...Jó?? NEM..Elő a szociális történet,mutogatom..Levente halkan,alszanak a testvéreid,alszik az egész ház..Levente csendesen..Jó?? JÓ! Na végre...Elrongyolok zuhanyozni..nyitott ajtó mellett...hideg vízben,most nem tolerálom a meleget..Levente jön,ajtót rám zár..fő a szemérmesség..ez érthető..de most mégse,még az hiányzik,hogy mindenkit felébresszen..Kádból kipattanok,kinyitom...Levente az ajtó mögött rötyög....Ne máááááár!..Hiper gyorsan végzek..Hiper gyorsan öltözök...

Levente..akkor most levisszük a Béla kutyát..Hajnali négy óra ötven..de most nincs más választásom..Levente menj pisilni..Utána kezet,arcot mosunk,öltözöl és lemegyünk..Hamar,hamar...Go go go..Levente please!

Öt óra..Pórázra kötjük a ma reggel nagyon kerge virnyákolós német juhászt,és repülünk le utána a lépcsőn..Leventével...Leérünk...Mi van Béla kerge legyet ettél...??? Akkor látom,a szomszédot és a tüzelő szuka kutyáját...Béla kutya mást sem akar,csak a kis szuka után menni...Alig bírom kordában tartani..a negyvenöt kilós kutyát..és velem Levente..Negyvenöt perc,na ez most örökkévalóság lesz,de muszáj,mert a 37 fok kánikulában,tuti nem fogom mozgatni,sem a kutyát,sem a fiúkat..Nem bírják a nagy meleget..

Kényszer panel szauna lesz,már előre irtózom,délre biztos romokban leszek,minden téren..Gyűlölöm ezt az egész szituációt..El akarok innen menni,de nincs lehetőségünk,nincs pénzünk,nincs semmink,itt fogunk megdögleni..a szó legszorosabb értelmében.

Leszegett orral sietek a kutya után..mit sietek,repülünk utána Leventével..Még egyszer nem leszek olyan hülye,hogy fent hagyom az ajtó előtt a szögest..Nem szeretem használni,nem vagyok a híve,de néha muszáj..főleg ha tüzelő szuka kutya nyomában kell sétálnunk...

Kora reggel..Öt harminc...

Szomszéd-asszony a semmiből..BV nevelő-tiszt..nulla empátiával..Párszor már kardoztam vele a legnagyobb fiam miatt,mert két másodperccel később köszönt,mint a hölgy benső etikai szabályzata megkívánná.Tudjuk,bunkó a Bakszi...na mindegy..

...és már mondja...

Nem gondolja,hogy egy kicsit Paranormális,hogy ez a kisfiú magával hajnali öt óra harminckor az utcán van?? Egy ekkora gyereknek,este tíz és reggel hat óra között a lakásban a helye..Most mit tenne ha feljelenteném??

Tegye!!! és amúgy is mi köze?? A kisfiú autista,magyarul állandó felügyeletet igényel,alvás-zavaros,hajnali négy óra óta fent van,a nagyobb testvérei alszanak,szerintem semmi nem tiltja,hogy lehozzam magammal..Különben is inkább most hozom le,a friss levegőre,mint délelőtt 11-kor..a hőségbe.

Tudja mit?? Akkor legyek Paranormális...Tudja mit?? Bánja a fene mit tesz..Rohanjon jelentsen fel,hogy reggel Öt óra harminckor kutyát merek sétáltatni a hét és fél éves autista kisfiammal..Menjen,induljon..Csak hagyjon már minket békén..

Visszahőköl.. Jaaa,hát ő is hordta anno a fiait Öt óra negyvenre bölcsődébe..

Na tessék....az nem volt Paranormális????

DE MAGUK rendőrcsalád..és vannak szabályok,amit be kell tartaniuk...

Állj stop nem vagyunk rendőr-család,egy hónapja...Tessék elfelejteni...Jó?? A férjem leszerelt..LEMONDOTT..Tetszik érteni??

Oka??

Köze??

Na jó..Hogy miért szerelt le?? Mert egy nap arra ébredt,hogy nem jó rá az egyenruha...

Na ne poénkodjon..

Nem poénkodom....Elege lett...

Aha akkor Ő is Paranormális..vagy gyáva,és nem mer a HATÁRRA menni,vagy esetleg muszáj volt eljönnie???

Na jó itt volt az elég! Ezt itt befejeztük..Tessék menni a dolgára,ne vegzáljon minket...mert ez a Paranormális...Semmi köze az életünkhöz,sose zavartuk,nem zavarunk senkit se..A férjem azért szerelt le,mert elege lett,a parancs-uralmi rendszerből..A mienk más élet már..Más dolgok lettek a fontos súlyozott dolgok..

De tartozásuk van,és nem normális gyerekeket nevelnek..Mindenki azt beszéli..Nem akarnak elmenni innen???

Húúúúúúú de fején tetszett találni a szöget! DEEEEE el szeretnénk,csak hát....nincs rá forrásunk....(akkor már röhögtem fennhangon,Levente meg totálisan türelmetlenné vált...) A tartozást honnan tudja?? Azt is tetszik tudni pontosan mennyi??

Basszus tudja.....A lánya az Önkormányzatnál dolgozik..és másra is rájöttem..A postás rendszeresen az ő ládájába dobálja be a leveleink..Ő meg kibontja,és úgy kapjuk vissza,hogy újra van celluxal ragasztva és annyi van ráírva a borítékra,hogy téves...Lebuktatta magát..a harminchatezres csekkemmel per távhő..(Tudja...gyomorgörcs..jó...ebben a hónapban nem tudtam feladni a fele rezsi csekkem..Nem ment! NEM..Tudom szégyen,de nem megy...Nincs miből..Hatezer forintunk van fizetésig..)

Ez extra gáz....azt tudja,hogy én is feljelenthetném???? Levéltitok megsértése.....zaklatás....becsületsértés...soroljam????..ez nem Paranormális?????

Pillogás.....

A kutya húz,Levente is.....elmegyünk...Egyszer azt látom,megint ott van mellettem...

Most mit tetszik akarni,nem jön  a busz???? Tessék minket BÉKÉN HAGYNI !!!

..Nem mert MAGUK Paranormálisan kilógnak....Nincs helyük itt....Sok embernek elmondtam már..Levelet írtam az Önkormányzatnak..hogy rakják ki innen magukat....Cigányoknak,Ratyiknak,Bolondoknak nincs helyük..Itt árja MAGYAROK laknak...ez BÉKÁSMEGYER!....EZ EGY BÜSZKE ÉS ERŐS KERÜLET!!

Igen az! Ez itt egy  Paranormális VILÁG !!! NAGY Tisztelet a kivételeknek....!!!

Reggel hatóra óta röhögök magamban KÍNOSAN,KÍNOMBAN...

Azóta a házunk egy másik lakójától megtudtam,hogy a hölgy tajga egy bizonyos: Szomszédok Figyeljük Egymást Mozgalomnak...Biztos teljesen legális......

Habár....Manapság?????????

Egyébként JÓT röhögtem az egészen úgy am block....De azt azért hozzátenném,hogy ez a hozzáállás egyáltalán nem helyénvaló...Igaz mindig voltak és lesznek olyan emberek,akiknek a feljelentés,a jelentés irkálás a lételemük...

Biztos jól fizet.......

Ez volt mára a Paranormális LIVE...vagy mégsem????????

Tényleg el akarunk innen menni,záros határidőn belül....Csak félek..sosem fogunk,a nincsből nem lehet.....Nekünk a jövő,jövőtlen........

Komolyan keresnék valakit,akinek van lehetősége,és annyira segítőkész,és van kapacitása,esetleg felesleges üres háza,mert külhonban él tartósan,amit rendben tartanánk,ápolnánk,a két kezünkkel,csak mentsen ki VALAKI innen MINKET KÉREM! KÉREM SZÉPEN!

bekas.jpg

(képforrás:Scyscrapercity)

süti beállítások módosítása