Zalán Naplója III.rész..
2016. július 27. írta: Autizmus Live

Zalán Naplója III.rész..

2016 nyár..Szabad bejönni?? Szabad..harmadszorra is...

Zalán vagyok.. 10 éves és autista..írok nektek naplót a nyaramról..Úgy ahogy én látom a világot,a napjaim,és úgy ahogy meg tudom fogalmazni..Sajnos az autizmusom,a kommunikációm egy kissé korlátozza,evvel teljesen tisztában vagyok..De azért megpróbálom a Napló írást,vagyis már nem próbálom..hanem teszem..Anya minden héten itt a blogban megosztja a kalandjaim...Remélem sokan el fogjátok olvasni..

Fogadjátok SZERETETTEL..A Naplóm harmadik része....

dsc03271.JPG

dsc03288.JPG

dsc03289.JPG

dsc03290.JPG

dsc03291.JPG

dsc03292.JPG

dsc03293.JPG

Most itt tart..a Naplójában..

Becsülöm érte,mert nyomkodhatná akár a számítógépet napestig,vagyis amíg mi dolgozunk,de nem teszi,hanem inkább olvas és ír..és retro műsorokat néz az M3 adón.

A héten kicsit beszorultunk,dúl a hó vége..nincs miből a Pilisbe menni,éppen csak takarékon pislákolunk..jobban mondva nagyon takarékon..

Persze Zalán menne,menne,de hát nagyon nehéz elmagyarázni,egy autista gyereknek,hogy most a sarokig se igen tudunk..

Itt a környéken meg nem szeretek időzni ez az igazság..Pokolira csúszik le a környék megint..Rengeteg a hajléktalan,és a betelepülő,akik nem igazán tudnak emberhez méltó normák szerint viselkedni..A tegnap délutáni szalonnasütés a köztéren a játszótér mellett,rendesen betette a kulcsot..Szeretjük persze a nézését és a járását a népnek,de azért ennyire nem...

Na mindegy...

Zé írja tovább a naplóját rendületlenül..Tele álmokkal és vágyakkal..Tegnap este azt mondta,szeretne egyszer egy igazi erdésszel kóborolni az erdőben,beszélgetni egy erős favágóval,megnézni,hogy mit csinál egy erdőmérnök...Elmenni vadlesre..Olyan igazi erdei programot szeretne..Megnézni az új Turistaházat a Hármashatár-hegyen vagy a Galyatetőn..

Imádja az erdőt,úgy ahogy van..

Igen-igen..megértem miért..Mert az erdőben minden máshogy működik..A szembejövő turista előre köszön,a madárrádió szól,egész máshogy fúj a szél és esik az eső..Csend van..nyugalom..Szerinte az erdő barát..az utolsó falevélig..

Hát nincs igaza?????

Szeretettel Nektek a Naplója III.része... (ahogy készül,folyamatosan töltöm majd fel..) per vias naturalis..úgy ahogy van..

Ajánlom Szakembereknek,Szülőknek,Érintetteknek,Laikusoknak...

dsc03213.JPG

süti beállítások módosítása