az "Álom" hava..
2015. december 04. írta: Autizmus Live

az "Álom" hava..

A nem szeretlek december,igen valahogy sosem szerettem,nem jó emlék..Gyermekkoromban mindig balul sült el,azóta a hónap nevének hallatán minden egyes nap fázósan húzom össze a kabátom..Na mindegy..

Tudom jó régen írtam,ezért elnézést kérek,nagyon sok dolog történt velünk mostanában,mi is csak kapkodjuk a fejünket,és próbálunk alkalmazkodni a változásokhoz..Próbálunk,kisebb nagyobb sikerrel..

Tegnap volt az a nap,amikor délután azt mondtam,hogy ÁLLJ! Újra bootolunk...Mert teljes ámokfutás körülöttünk minden..

Az utóbbi két hétben annyi minden történt,amennyi fél év alatt történik körül belül..Persze a hab a tortán Kunos,aki a legeslegjobb mindenben,de NEKI külön posztja lesz,és remélem a hétvégén sikerül is megírnom..

Itthon beindult az őszi-téli betegségfaktor..Kezdte Dani,majd Betti azután Zalán,és Levi,jöttem én,és most visszaesett Zalán...Közben ambulanter voltam olyan bátor,és rendeztem az aranybajom..Nem volt egyszerű,most van mire vigyázni,még vagy két-három hétig..Remélem hamar rendbe jön..Egy biztos,most nem jött jól a betegség halom,a gatyánk is ráment megint,mert egy auti gyerek,főleg kettő,nem mindegy,hogy mit,és az sem mindig hat,és ha megvetted,akkor derül ki,hogy be se veszi,mert nem jó az íze,vagy a színe,valami sose klappol..és ettől már sokszor a falnak megyünk..Szerintem nem csak mi,sok más szülő is..Nem egyedi probléma..

Komolyan mondom két hete,kiírhatnám az ajtónkra,hogy Kórház..és......hagyjuk,úgyis romokban a magyar egészségügy..

A múlt héten hétfőn Apja hazajött Szegedről,és olyan szinten beindult az események sorozata körülötte,hogy...szerintem még le se esett neki igazán az életforma váltás..Mi sem gondoltuk volna,hogy egy hét alatt levezénylik ezt az elrendezett áthelyezést..Nem írok többet róla,de írhatnék,és nem szép módon..Nagyon sokan állnak megdöbbenve a történtek előtt..hisz eredetileg,csak annyit kérvényezett,hogy hosszabb távra ne küldjék a Délvidékre...a kicsik miatt..Semmi mást nem kért..Vállalta volna a 3-4-5 napokat,és ment is..szó nélkül..

Hmmmm.az emberre csak egyszer ragasztják rá,hogy problémás,és az életben soha sem fogja letörölni magáról..Kedd óta Szabolcs nem kutyás..Szerintem még ő sem fogta fel igazán..Nem volt fair meccs,így visszatekintve..Sokat beszélgetünk róla,és mindig arra jutunk,hogy csak a kivételezetteknek szabad mindent..csak nekik intéznek el mindent..Mert van akinek elintézték,és maradhatott..Semmi máson nem múlt volna,csak az emberségen..csak is az emberségen...

No mindegy..most van nyolc órás beosztása,és klasszisokkal kevesebb pénze,emberi hangon,beszélnek vele,és kössz jól érzi magát..Gyökeresen más munka,és meg is köszönik neki azt amit elvégez..No problem,ahogy szokta volt mondani,munka mindenhol van,és tudom,ismerem,hogy 100%-osan elvégzi..Csak ez más..

Végre nevetni is láttam..Nagyon régen nem láttam már a férjem nevetni..és tegnap délután végre-végre nevetett...

Ha másért nem,ezért megérte..

...de nem tudom meddig fog tartani,mert szerinte a saját kutyáját próbálják éppen kiénekelni alóla..mondom a SAJÁT tulajdonú kutyáját..egy biztos,nem lesz egyszerű meccs..

Tényleg nem tudjuk mi lesz,és ez a tény pokolira nyomasztó..

Na igen,a pénz..idáig kicentiztük a hónapot,mostantól milliméterekben számolunk..főleg olyankor mint most is,hogy a MÁK jóvoltából,hagyjuk inkább le sem merem írni mennyi "fizetést" kaptam..pont decemberben..pont karácsony előtt..

Egy biztos,mától a két kicsivel kapcsolatosan semmilyen plusz fejlesztési költség nem fér bele..és a mostaniakon is Levente tekintetében,nagyon el kell gondolkodjunk..Vagy vissza is kell mondjuk..

Úgyhogy marad az erdő,és marad a kutya,és csinálom a magam autodidakta módján a kicsik fejlesztését..remélve,hogy jól..

A mi történetünkből látszik tényleg,hogy ez az ország,mennyire az egyenlőbbek országa,és nem az egyenlőké..Büntetni kell mindenkit aki egy kicsit is MÁS..Ha máshogy fogja fel a világot,azért..ha MÁS értékrendek szerint él,azért..Büntetni mindenkit,gyereket,szülőt...Elküldeni,eltakarítani...eldugni...Csak ne legyen szem előtt,fogja be a pofáját...és maradjon szégyenben a helyzete miatt,amíg csak él..Mert nem csak a gyereke,nem ember,hanem Ő se..Mert nem KOCKA...

Hányingerem van ettől az egésztől már...

Most tényleg újratervezés van..Újra tervezés,hogy hogyan tovább..

Első körben,most a kicsik jövője a lényeg..

Zalánt nagyon megviselték lelkileg a Marcipán kutyával történtek..Megtetézi az is,hogy mostanában bántja és kicsúfolja egy osztálytársa,én szóltam már minden szinten,de nincs sok foganatja..Zalánnál,meg ha nincs jól a lélek,betegség a válasz...és diszkomfort,diszkomfort és diszkomfort..majd jön a napi róka,és oda a gyomra,az immunrendszere..Egyszer borul meg a dominó,és hónapok hosszú sora rendbe tenni a lelkét...Volt már erre példa..Akkor is egy négylábú segített neki talpra állni..Senki más nem tudta..senki...se orvos,se mi..

Most Kunos kutya a legnagyobb terápia..Más kaliber mint Marcipán..Egy kis szeretet gombóc..Aki mindig jön,akit mindig simogatni kell..Aki egy hete töretlenül Zalán mellett,meg Bedi és Dani,meg Levi mellett,és Apja mellett...Hálásan,kerek nagy vizslaszemekkel...Akiről a hétvégi bejegyzésem szólni fog..

Nektek és mindenkinek,aki lehetővé tette,hogy velünk lehessen....

pictures2.jpg

süti beállítások módosítása