Álláskereső...
2015. szeptember 25. írta: Autizmus Live

Álláskereső...

Mivel 29 nap alatt nem sikerül a páromnak megoldani a kicsik problémáját,ergo meggyógyítani az Autizmust,bárhogy is szeretné,két hét lelki mélyrepülés után,ma úgy döntött,hogy bele fog kényszerülni a leszerelésbe..Nem árulok zsákbamacskát,Szabolcs munkát keres..

Szabolcs Sopronban végzett Faipari Technikus,ezen kívül Szerszámélező Szakmunkás (V.évben a Technikumban szerezte a végzettségét) B kategóriás hivatásos jogosítvánnyal plusz PÁV-I.rendelkezik,társalgási szinten beszél németül.Ezermester ember..Kutyás berkekben az örző.védő szakágban,és a nyomkövetés terén,is profi módon képez,kutyát és kutyavezetőt egyaránt...Igaz céges végzettségei vannak,e téren,de ettől függetlenül nagyon jó szakember.

Becsületes,tisztességes és feddhetetlen..

Az álláskeresés ügyében..Minden megoldás érdekli,ami normális munka,és rendesen megfizetett,ahol nem vágják át,hisz a gyerekek miatt (4),biztos hátterű munkát keres...

Kérlek Benneteket,segítsetek nekünk,Szabolcsnak állást találni a civil életben..Osszátok meg a bejegyzésem,hátha valahol valaki olvassa majd aki tudná őt alkalmazni.A családunk boldogulása,és megélhetése a tét..

Csak találunk olyan megoldást,ahol nem hátrány az,hogy fogyatékkal élő gyerekeket nevel..

Nagyon köszönöm,ha megosztjátok,megteszitek értünk.....

Dóri és Szabolcs meg a srácok..

teregessunk_sarkanyt_08_24_064.JPG

 

süti beállítások módosítása