KÖSZÖNÖM
2017. július 12. írta: Autizmus Live

KÖSZÖNÖM

Most nem is tudom,mit írjak,vagy mondjak..Őszinte leszek belül sírok az örömtől úgy mint a záporeső..

KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!

Köszönöm Nektek,hogy visszaadtátok a hitem az életben,és a családunkért tett összefogásotok bebizonyította azt,hogy vannak még igazi érző és óriási empátiával bíró nagybetűs EMBEREK ezen a világon..

Vannak! Ti vagytok..Azok akik mögénk áltatók,és kirángattatok minket a kilátástalanságból,az anyagi kiszolgáltatottságból.Abból a mélyből,ahol megrekedtünk már jó ideje,és nem találtunk kiutat..

Köszönöm Nektek!Mindazoknak akik segítettek minket bármilyen formában,segítettek a gyerekeinknek,és nekünk a szüleiknek..

Köszönöm NEKTEK!! Mert mosolyt csaltatok az arcomra,és erőt adtatok,a továbbiakhoz,reményt arra,hogy előre tudjunk tekinteni..

KÖSZÖNÖM NEKTEK EZT A CSODÁT!

Angyalok vagytok,és most komolyan sírok,de örömömben..

Mindenkinek köszönöm aki idáig is segített,most segít avagy a jövőben fog,és marad mellettünk hosszabb távon,és nem engedi el a kezünk..

Ez nem könnyű élet,a fogyatékossággal élő gyerek sohasem fog "meggyógyulni" -az autizmus nem betegség!!-nem lehet csak úgy megszervizelni,az állapot tartós,és élethosszig tart..Nekünk is élethosszig tartó szolgálat,amit tennünk kell,a nap mind a huszonnégy órájában..

Köszönöm Nektek,hogy ezt a nem könnyű életet igyekeztetek lehetőségeitekhez mérten,vagy azon túl is,egy kicsit megkönnyíteni nekünk..Pokoli hálás vagyok,MINDENKINEK KIVÉTEL NÉLKÜL!!

Sosem hittem,hogy lehetnek csodák..Most bebizonyítottátok,hogy mégis van CSODA...

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Az itthoniaknak,a külhoniaknak..mindazoknak akik megmozdultatok értünk..

Sokan írtatok levelet,tudom még nem válaszoltam mindenkinek,hisz tennem kell a dolgom itthon is az autista fiúk mellett..Ne haragudjatok rám érte..Igyekszem mindenkinek napokon belül minden kérdésére válaszolni..Tudom idő,és azt is,hogy várjátok..Írok ígérem..

Remélem,hogy közületek,maradtok egy páran itt a blogban olvasók..és olvastok tovább,én meg ígérem azt is,hogy írok NEKTEK a továbbiakban is..

Írom az AUTIZMUS LIVE-ot NEKTEK!  Talán majd egy könyvet is belőle..hamarosan..Sokan biztatnak rá..

Szóval,hogy Dóri nyelven is írjak valamit a végére..: NAGYOK VAGYTOK!! KÖSZÖNÖM! Mindnyájatoknak!

Már van fény az alagút végén...Óriási SZÍVETEK VAN,és mi nagyon HÁLÁSAK vagyunk NEKTEK!!

Kérlek osszátok meg ezt a bejegyzést is,hogy mindenki olvashassa aki segített/segít/segíteni fog..a jövőben is..

dsc00835.JPG

süti beállítások módosítása