Az Erő legyen Veletek..
2016. szeptember 29. írta: Autizmus Live

Az Erő legyen Veletek..

Hogy is kezdjem,hogy is kezdjem...Talán mint Yoda mester,és ne is haragudjatok,de most egy kicsit ironikusan,cinikusan,és legfőképpen groteszk módon fogok fogalmazni..továbbá felhívom mindenki figyelmét arra,hogy akinek nem inge ne vegye magára és a jogaimat és a jogot is ismerem,ez ügyben..Nagyon jól ismerem..A blogbejegyzésem szigorúan virágnyelven fogalmazom...Direkt..és pont!

" Zavart érzek az ERŐBEN...."

Zavart de jó nagyot ám,és már ne is haragudjatok meg kedves szülőtársak,Ti akik hisztek a mesékben,most azt mondom,hogy nagy kár volt..Gondolom,nagyon drága volt a mese ára,mondjuk huszonnyolcezer plusz áfa??Maradjon köztünk nagy butaság volt,de a beetetésért befizetett tízezer is..Talán lett volna más helye is,nem??Hogy vélekedtek erről??

Jó...Öntsünk tiszta vizet a pohárba...

A diagnózis utáni állapot,egyik szülőnek sem fáklyás menet..Nekem sem volt az..De nem ám..és a férjemnek sem.Depresszió,padló,elkeseredés,kiút keresés,vagdalkozás,egymásra mutogatás,miközben ott a mindenféle érzékenységgel és magatartási devianciával,kommunikációs problémákkal melletted a gyereked..A gyereked,aki a szemed fénye,a jelened és a jövőd,és ki másnak segítenél,ha nem neki..Brutális sokk elhiszem amikor lecsattan benned belül,hogy az autizmus egy életre szól,soha nem fog kimászni belőle...

Rossz?? Rossz...Rossz érzés,de még milyen rossz...

Ahogy telik az idő,rájössz arra is,hogy a jelen rendszerben minden nyúlik mint a rétestészta,a szekér túl lassan döcög,segítség alig..kevés a szakember,de azért  ezen a ponton felhívom arra is a figyelmet,hogy a szakma és a szakma fejlődése,már nagyon jó irányba halad..

Lecsattan,le.....hogy egy életre szól...Teljesen normális szülői reakció,hogy segíteni szeretnél,azt szeretnéd ha a gyereked meggyógyulna...Miből?? Szólok..még mindig nem betegség!!!!! Nem az,még akkor sem,ha van aki ezt sugallja..

Majd gondolsz egyet,és ha a rendszer nem segít,akkor majd Te alapon a saját kezedbe veszed a dolgok irányítását a gyermekeddel kapcsolatban..

Pengeéles mezsgyén sétálsz,és rohadtul nem mindegy hogy az elágazásnál merre indulsz...

Ha a mesékben hiszel,rossz irányba,ha a szakmában akkor jó úton haladsz..

yoda1.jpg

Tudjátok az univerzumban akadnak nagy mesélők,olyanok akik a zsebedben lévő sok petákot akarják,kihasználva,igen elkeseredett állapotod,ígérnek számodra szelíd sárkányt,ébredező Csipkerózsikát,és egyensúlyt az erőben..és ezért drágán kell megfizess..Drágán és erre majd rájössz magad is,mert nem lesz szelíd a sárkányod,és alszik tovább a Csipkerózsikád..fagyos magányában..

Komolyan kérdezem...Komolyan ennyire hisztek a mesékben,a mondákban a legendákban,a szemfényvesztésben??

Hová lett belőletek a felelős szülői magatartás?? Nagyobb gyerekként viselkedtek mint a gyereketek..Ennyire ne legyetek naivak...

Jó ez nektek??? Van mögötte igazolt tudomány??? Mielőtt kiteszitek gyermekeiteket a "varázslatnak",egyáltalán utána jártatok a hátterének?? Ugye nem...

Nyugodjatok meg,egyszer én is bedőltem,egy csodamondónak,nem most és nem az autizmus vonatkozásában,viszont egy életre tanultam belőle...MONDOM TANULTAM!!!

Drága és kemény meccs volt...Nagyon drága..

Gondolom most jelen vannak egy jó páran így...az autizmussal kapcsolatban..

Most is kemény meccs lesz,de vagyunk egy jó páran akik azért vagyunk,hogy segítsünk Nektek,nektek akik a "csoda" áldozatává váltatok..

De ehhez kell a Te aTi segítségetek,mégpedig az,hogy nyilvánosan elmond/elmondjátok,hogy,hol és hogyan,mikor és mennyiért dőltetek be a "csodának"...

Mert a "csoda-doktor" nem a szakma és ezt Ti is nagyon jól tudjátok..Remélem mára azt is,hogy irdatlanul nagy károkat okoz,neked is és a szakmának is,az anyagi gazdagsága érdekében..

Az elv egyszerű..Ti hisztek,a "mágus" gazdagszik,a gyereked meg tönkremegy..Azután majd Te is,mikor minderre rájössz.Rájössz arra,hogy behozhatatlan a lemaradás és a mentális sérülése a csemetédnek...Az nem fog túl jól esni,és az se,amikor majd arra is rájössz,hogy csak reklám célokra használt,és majd akkor leszel igazán mérges,ha a végén közli veled,hogy bocsi ez a Te gyerekedre nem hat,neki nem használ..A petákod után meg életed végéig sírhatsz az már az ő gazdagsága..Te kifizetted a "csodáért"..Átvertek..Leesett???

...és persze nem csak Te vagy Te vagy Te jártál így..Vagytok egy jó páran...

Jogilag ezt tudod,hogy hívják?? Üzletszerűen elkövetett Csalás...

Ha úgy gondolod ALANYÁVÁ váltál kérlek jelentkezz,privátban,telefonon,email-ben az Autisták Országos Szövetségénél.. Kapsz segítséget és iránymutatást!

Egyébként meg a csemetéddel kapcsolatban ne legyél annyira elkeseredve!..Van kiút,van lehetőség,tudományos szakmai alapon kidolgozva...Hidd el,jobb azon az úton járni...

Itt van a fiam Zalán példája,csak merülj bele a blogomba...Láthatod honnan indultuk,és hol tartunk most..és ez csak puszta szakma...volt...meg amit mi tettünk hozzá szülök..

Tehát...Nagyon kérlek mielőtt Darth Vader-nek kezdenél hinni,és az erő sötét oldalának nagyon kérlek olvasd el ezt...

Az Autizmus szakmai ÁLLÁSFOGLALÁSOK! Irányelvek,és útmutató..

https://kollegium.aeek.hu/conf/upload/oldiranyelvek/PSZICH_Az%20autizmusr%C3%B3l-autizmus%20spektrum%20zavarair%C3%B3l_mod0_v0.pdf

a gyakorlati rész:

http://aosz.hu/wp-content/uploads/2016/09/Gyakorlati-%C3%9Atmutat%C3%B3.pdf

Ez a HIVATALOS!! (Az erő jó oldala! )

Szóval....

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!" (Yoda mester - Star Wars )

Az Erő legyen veletek meg a józan ész!!

do-or-do-not_-there-is-no-try.jpg

(képforrás:www.wow.uk)

Ez volt mára az Autizmus Live....

Kérlek ne higgyetek a "mesékben".....

süti beállítások módosítása