Csőstűl a baj..
2016. február 04. írta: Autizmus Live

Csőstűl a baj..

Szóval én már nem értek semmit..Elegem van..Fizetésnap..az enyém rendben van..Miért is nem lenne...Apja küld egy sms-t reggel..70 ezer forinttal kevesebb fizetést kapott...Lassan de biztosan rám jön az agyvérzés,ver a víz...Mi van már megint????

Utána számolok..Nem lehet..Azonnal hívom egy könyvelő ismerősöm..Lecsattan..A családi adó és járulék-kedvezmény nem lett elszámolva..

Hogy MI VAAAAAAAN????? Na ne szórakozzunk...Szabályosan időben,a határidő előtt le lett adva..4 gyerek,3 kedvezményezett,közös nyilatkozat,közösen kérjük,Ő két gyerek után én egy gyerek után.. 2-1-1-1 a végén 4-4-4-4,máshogy ki sem lehet tölteni..Megjelölve,beírva rendesen..Hibátlanul..A járulékkedvezményt is kérve. Január 13.-án,aláíratva az én munkáltatóm által is,és azonnal leadva...hogy a mostani fizetésnél is lehessen már érvényesíteni..Így kérte a munkáltató..Így is lett leadva..

Banyek máshogy ki sem lehet tölteni,egyértelmű...

Hétfőn hazahoz egy másolatot,hogy visszaadták neki,hogy vigye másnap vissza,és jelölje meg X-el,hogy a három kedvezményezett után melyik az a kettő amelyik után kéri a kedvezményt???

WTF???????? Mind a három után jár egész évben..Nem tök mindegy,hogy melyik kettő után kéri,ha én egy után kérem...Semmilyen jogszabály nem írja elő,hogy ezt is be kell jelölni a nyomtatványon sincs ilyen rubrika..Csak az,hogy közös nyilatkozat esetén,ha kevesebb után kéri akkor a másik után valószínű kéri a házastárs..Ez van a kitöltési útmutatóban is.Tehát 2 meg 1 az egyenlő HÁROM...Neki 2 van odaírva..

http://csaladi-adokedvezmeny.blog.hu/

ennyire már ne nézzenek hülyének..Évek óta jól töltögetjük és időben..

Fizetésnap..Nem számolják el..

MÍNUSZ 70.000 forint..

Munka után bemegy a számfejtőhöz..Emberi hangon,rendesen segítséget kér...Ráförmednek,hogy mit képzel..Nem hiába nem kapott,nem X-elte be a gyerekeket..DE NEM IS KELL!!! Olvassák már el azt a francos kitöltési tájékoztatót..

Kéri,hogy fizessék ki..Közlik vele,hogy nem,majd jövőre kérje vissza...

Mi VAN????????

Szabályosan kitöltött,és szabályosan időben leadott mindent amit kértek..A könyvelő is azt mondja,hogy nem is lehet máshogy kitölteni..

Emelkedett hangon beszélnek vele..

Szabolcs halkan közli,hogy jó akkor szolgálati panasz!!

Már üvöltenek vele,hogy jó akkor írjon az első legfőbb legmagasabb vezetőjének...

Fog..még ma...

Szóval Ennyit okulásképpen csak azért,hogy kinek és mennyire kell betartani a SZABÁLYOKAT!!! Nekünk kötelező..és másnak?????????????

Csak egy kitöltési útmutatót kéne elolvasni,semmi mást!!

Nekünk ez most 70.000 ft minusz...A kicsik havi fejlesztési költsége,vagy a lakásunk rezsije...

Most melyik ujjamba harapjak????????????????????????????????????????????

Magyarország én így szeretlek a bürokratáiddal együtt...NO COMMENT!!!!

(osszátok meg nyugodtan,hogy mással ilyen ne fordulhasson elő..)

Minket tényleg ver a sorsunk hihetetlenül nagyon!!!

Elég volt....

paragrafus_ember_pixabay_1.jpg

süti beállítások módosítása