Fekete péntek..(szombat)
2016. november 13. írta: Autizmus Live

Fekete péntek..(szombat)

Szóval amikor megkérdezi valaki,hogy miért vagy olyan depresszív hangulatban,akkor csak legyintek..Mert ilyen ez a Pop szakma.Újabban már csak nevetni tudok kínomban..

Ahogy pénteken és szombaton is..

Amikor megkérdezik,hogy miért üres a pénztárcám,mostanában elsírom magam..Joggal..Akármilyen derűsen próbálok az életemhez viszonyulni,és békés csendes szemlélődéssel megélni azt,nem vonzani a rosszat,az valahogy mindig megtalál..

Nem segít se a csoda,se a jó Isten,akárhogy fohászkodom..

Minden egyes hónap elején,vér-kemény matematika,az összes forint helye megtervezett,nincs kilengés,nincs ezt vagy azt szeretném hirtelen jött álmok..Nem telik..Csak a kötelező van,és a maradékból éhenhalás...

Igen,eljutottunk idáig..Nem önhiba,csak az autizmus,és annak költségei..mint például a minőségi szelektív evés duplán is..

Lehet papolni,lehet bírálni,mocskolni,ahogy mostanság ez trendi lett,meghallgatok mindent persze,de ettől függetlenül nem fog megváltozni semmi sem.. A minőségi szelektív evés,napi 3000 jó magyar forintért marad,ez itt az Autizmus Live,a való világ...amibe szép csendesen belerokkanok,a falnak megyek,és a világból kiszaladok...

Per éppen most sem érti meg,hogy nincs kakaós csiga,akárhogy is szeretné,nem telik..Tizenharmadika van és nem telik..Egy éve még huszonharmadikán mondtam ezt..

Leventét nem abból a fából faragták,hogy megértse..

Rugalmatlan gondolkodás..a falba verem fejem....

Ok és okozat....Pénteken nem tudtam még,hogy vasárnap már nem lesz miből..

Ok és okozat igen.....

Nem hinném,hogy ezt bármilyen szakember megoldaná....

Törne le a keze annak a gerinctelennek,aki Zalán mellől,elvitt a bevásárlóközpontban két télikabátot,amikor Zé a bevásárlókocsira vigyázott,amíg Leventével a Wc-re rohantam..Két gyerek télikabátot..egy autista gyerek mellől..Jó persze nincs ráírva,hogy autista,de gyerek..de álmomban sem jutott eszembe,hogy valakinek van pofája egy gyerek mellől lopni..Majdnem infarktust kaptam,szó szerint rosszul lettem..A gyerekek kabát nélkül,gyönyörű,a helyzet speciális,mert egy autista gyerekre nem fogsz tudni akármit felhúzni..

Mert ragaszkodik,mert rugalmatlanul gondolkodik,mert az ismeretlent nem fogadja el..akkor sem ha az Auchan összes gyerekkabátját megmutatod..Neki akkor is a megszokott Decatlonos kell..Azt felveszi..mást nem..

Pulóverben ámokfutás Decatlon,remegés,hogy legyen még mert tavalyi modell,talán a jó Isten meghallhatta,mert az utolsó két darab méretben jóval megsegített a jó sorsom,potom tizennyolcezer hatszázért..

Öröm van,meleg van,kabát van,ugyanolyan,béke van..

Nekem meg matematika óra..Mínusz tizennyolcezer az rettenet sok..Jó akkor nem váltom ki a gyógyszereim..Zalán meg két fajtából csak felet fog kapni...az egész helyett..és akkor a mérleg helyrebillen..

Apja magában tombol,látom rajta..Nem szól semmit..

A Decatlonból hazafelé,az autóban elszáll egy szelep és két cső a tömítésekkel,meg a szűrőrendszer,a forró turbóra ömlik az üzemanyag..Csak érjünk haza valahogy..Levente üvölt,Zalán sír,és a hajamat tépem..Apja kész van..Az autó nem luxuscikk,Levente miatt muszáj,de erről már pokoli sokszor írtam..

Tanácskozás,matematika megint..Apja szerint annyira nem gáz ötezerből megússzuk..Rendben legyen..Irány a Bárdi és az UNIX..bontó lehetőség nincs..Mínusz húszezer a szelep miatt..Itt sem lehet mérlegelés..Az idegösszeroppanás szélén állok,már csak legyintek..

Egész éjjel számolok..a mérleg már nem kerül egyensúlyba..Nem tudom kihozni sehogy...ez már deficit...

Szombaton Szabolcs egész nap a szakadó esőben szerelt,kiderült még egy szelep kéne,potom tízezer..De arra már nem telik..Én főztem egész délelőtt előre a hétre,mondván ma majd kimozdulunk..csak ide a közeli Pilisbe..és vártam Leventénél a Guttalax csodát..na azt még most is várhatom..nem jött el,már gyomor-görcsölök..Délután kettőkor Zalán ebédet kér,a bolognai már kihűlt..Rutinból melegítek,egy hatfős családban a 10 éves mikró,nem luxus..Bekapcsolom,és..........

szikrázik az egész,még a konektor is..leég a biztosíték-tábla,tönkre veri a mikró,de a mikró is tönkre megy...

Nincs áram,nincs mikró,nincs semmi...

Ülök,röhögök,potyognak a könnyeim kínomban,nesze neked Jó Isten...Levente üvölt,nincs áram,nincs net,nincs semmi..

Szabolcs felrohan nyakig olajban úszva,szerelne,de nem tud..

Non-stop villanyszerelő,tábla csere,mínusz tizenötezer,megsajnál nem kér munkadíjat csak a tábla árát,igaz,szerintem menekül,mert Levente végig sír..Nagyon..Nem győztem hálálkodni,hogy harminc helyett csak tizenötezret fizettünk.

Áram van,net van,béke van...Mikró nincs..

Levente tovább sír..hol a mikró..Lecsattan te jó úr ég,csak olyan ételeket főztem,amit a tűzhelyen melegíteni aligha lehet,meg amúgy is...az sem életbiztosítás 15 éves..Örülök ha megfőzök rajta még..

Rohadt élet..minőségi szelektív...ott is leesik..Akkor már tényleg sírok..emberesen bevallom....

Na most mi legyen...????????? Már engem sajnál a családom..Velem sírnak...Szép látványt nyújthatunk..

Dani jön az ötlettel..Joy-napok vannak,van kuponfüzete,az Euronics-ban talált egy mikrót tizenháromezerért..Tud beleadni háromezret....Igaz nincs óra rajta csak alap,de mikró..

Beadom a derekam...Szabolcs indul,hála az autó megy csak szoros kontroll kell az üzemanyagfolyás miatt..Maradjunk annyiban nem tesz jót a forró turbónak,ha ráfolyik a nafta..A sarkon majdnem totálra törik..Két centin múlik..Szerinte tuti drogos fiatalok,mert egész nap látta hogy a Pünkösdfürdő utcán,fel alá száguldoztak egy Hondával..Szabit csak a rutin menti meg..azt mondta dunsztja nincs hogy úszta meg..

Este hétig sorba áll,van mikró hallelujahh.....

Béke van,óra nincs..IKEA-s kicsi óra a tetejére tesz,hála Levente így elfogadja...

Béke van,keep smiling...pénz nincs....

Már nem számolok,nincs miért....bedőlt ez a hónap is...hatvanháromezer mínusszal már nem lehet...negyvenezrem maradt,tizenharmadika van,és harmincezret még ki kéne fizetnem igen sürgősen..két csekket nem tudtam feladni,bevallom becsületesen..Ha úszok végünk..Tologattam technikailag..Most jól rá is faragtam.....ÚÚÚ vazz a fejlesztőt el is felejtettem....Te jó ég...... :(

A történet ennyi...Infarktus és sírógörcs...Csőd..bedőlt a november....Csak ennyi...Csak annyi történt,hogy...kabátok,autó,biztosítéktábla,mikró...és kéne még egy plusz szelep....

Most mit mondjak??????

Tanulság? Annyiban segített a Jó Isten és a sorsom,hogy találtam kabátokat ugyanolyat,Szabi meg tudta csinálni az autót,úgy ahogy,leltem egy kedves szerelőt itt Békáson aki azonnal jött biztosítéktáblát cserélni,és Levente elfogadta az új mikrót,igaz úgy hogy az IKEA-s kicsi órának pontosan meg lett a helye..milliméterre,onnan nem mozdítható.. Tanulság?? Jó igen,lássam a szépet...De milyen áron (mennyi pénzért)??? Vajon a jó Isten és a sorsom,utat mutat,hogy egy hét múlva mit tegyek az asztalra,miből vegyek pelenkát,gyógyszert..??? Aligha.....

Szeretek én mindenkit persze,csendes békével,derűvel viselem sorsom.....

DE VAN EGY HATÁR!!!! :( :( :(

...amit már mi sem viselünk...........

Utóirat: A tegnap beadott Guttalax nem hatott...ma újra kapott Levente...és reggel nyolc óta várjuk a csodát...Ha nem jön,ügyelet..még ma..beöntés..és holnap Bethesda....

Van még kérdés????

Nekem nincs,Szabolcsnak se..csak gyomorgörcs....infarktus és sírógörcs....

Mert ez az Autizmus Live....így ahogy van....Isten Hozott!!!

dsc02109.JPG

süti beállítások módosítása