Szakvélemény - Levente..
2017. május 28. írta: Autizmus Live

Szakvélemény - Levente..

Ismertek,nem az a fajta vagyok aki zsákbamacskát árul,és evvel a post-tal,másfél hete adós vagyok,hiszen akkor jött meg a levél Levente Bizottsági felülvizsgálatának eredményéről.Aki régebb óta olvas,az tudja,hogy Leventének is meg Zalánnak is,az összes vizsgálati anyaga elérhető itt a blogban,illetve a régi blogfelületen..

 tdori.blogger.hu link alatt.Bogarászátok meg nyugodtan,hiszen nem hiába van fent minden,hanem azért,hogy pontosan nyomon követhessétek a fiúk fejlődését évről évre. Nem szoktam mismásolni,ez van és pont. Sokat a helyzeten én sem tudok szépíteni,az Autizmust,meg nem tudom kiszínezni.Sajnos olyan amilyen..Nehéz dió,amiben van sok szép,de nagyon sok padló..

Nézzük most Leventét. (Remélem egy hónap múlva Zalán kontroll véleményét is olvashatjátok már..)

dsc00717.JPG

Levente itthon a fekete ló,de ezt már nagyon sokszor írtam róla.Soha nem tudom,hogy hányadán állok az Autizmusával,soha nem tudom,hogy merre tartunk,soha nem tudom,hogy ő belül hol tart..Nagyon nehéz így,pokoli nehéz.Sokszor előfordul,hogy azt hiszed,hogy totál a padlón van,minden egyes megélt nap síró és gyomorgörcs,már nekem,és amikor azt hiszed,hogy már nincs kiút,akkor villant olyanokat,de olyanokat,hogy megkövülve állsz csak órákon át,hogy ezt a tudást,most meg honnan az istenből húzta elő..Elő húzta,de elő ám..Az utóbbi hónapban négyszer is magaslatokba szállt - pl bringa- és süllyedt a pinceszint alá vagy nyolcszor is..kommunikáció,szociális önkiszolgálás és sorolhatnám...

Tényleg nagyon kemény sokszor..nagyon de nagyon kemény..kilátástalan,és jövőtlen..Máskor meg rengeteg bizakodásra ad okot..

No igen az Autizmus ilyen..én meg a tényeket mondom,a valóságot,és nem a sokak által elvárt rózsaszínre festett képet..

Mutatom...

dsc00853.JPG

dsc00854.JPG

dsc00855.JPG

dsc00856.JPG

Idén itt tart a prücsök,vagyis hát itt tart most..Egy biztos mi itthon mindent megteszünk érte,folytatjuk a gyógypedagógusai munkáját délutánonként tovább..A mozgására a nyáron megpróbálunk még jobban rágyúrni,az ERDŐ-ben,terepen,zöldben..jó levegőn..Remélem a hegyi kerékpározás sokat fog neki segíteni.Egy biztos,az irányíthatóságát is jócskán edzenünk kell..Majd az ERDŐ segít,mert az mindig segít..csak olyan helyre kell vinni a kis médiagurut,ahol nincs térerő..Sikáros (Pilis-hegység) pont jó ezen a téren..Sikáros a wifi fehér foltja,és ez a tény nekünk igazán üdvözítő,ott legalább el tudja fogadni,a virtuális tér hiányát..Ott csak az Erdő,a bringa,a zöld,a madár rádió és Levente van..

No majd meglátjuk..Egy BIZTOS! MI minden körülmények között megteszünk mindent érte..Mindent,hogyha felnő,boldoguljon,és legyen esélye ÉLNI..tartalmas,boldog ÉLETET...

Ez volt mára a Live,köszönöm,hogy olvastatok..

dsc00785.JPG

süti beállítások módosítása